Zombi Oyunları Apk

Zombi Oyunları Apk

Earn to Die 2 Apk v1.0.90 ++ Data İndir Mod Para Hileli
Earn-to-Die-2-Android-resim
 Earn to Die 2 Apk v1.0.90 ++ Data İndir Mod Para Hileli
Earn to Die 2 Apk ,Earn to Die 2 oyunu yeni geliştirilmiş hikayesi ile dilediğiniz araçları seçip
Earn to Die 2 zombileri avlayın oyunda çeşitli zırhlı silahlı araçlarda bulunuyor.
————————————————————-
Boyut:98-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–
İndirme Linkleri
Tıkla

Zombi Tsunami Apk Para Hileli

Zombie Tsunami v1.6.46 PARA HİLELİ APK, android platformunun eski oyunlarından sayılan yapımcılığını Mobigame stüdyosunun üstlendiği oynadıkça oynamak isteyeceğiniz kaliteli bir yapımdır. Zombie Tsunami içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede tüm ekipman ve özellikleri satın alabilir dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Zombie Tsunami’de amacınız kontrol ettiğiniz zombiler ile karşınıza çıkan tüm insanları aranıza katmaktır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Dünyanın 9 farklı bölgesinde 300’den fazla bölüm sizleri bekliyor… Zombie Tsunami Play Store’da 2.400.000’den fazla indirilmiştir.



THE WALKİNG DEAD SEASON THREE V1.03 MOD APK – TÜM BÖLÜMLER AÇIK


he Walking Dead Season Three v1.03 FULL APK, Android platformu için önemli bir yere sahip olan hikaye tabanlı oyunları piyasa sunan Telltale Games yeni oyunudur. The Walking Dead serisi kaldığı yerden devam ediyor diyebilirim. Zombilerin dünyaya hakim olduğu kaos ortamında hayatta kalmak için vereceğiniz kararlar sizi ölüme veya güzel bir sona götürebilir… Oyunumuz hikaye tabanlı olduğu için seçim ekranları üzerinden ilerleyerek görevleri tamamlamak en önemli faktörlerden birisidir. Tehlikeli zombi baskınları, seçmiş olduğunuz seçeneklere göre şekillenen hikaye ve dahası sizleri bekliyor. Clementine, Javier ve arkadaşları parmaklarınızın ucunda olacaktır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. The Walking Dead: Season Three Play Store’da 17.99TL’dir.

Apk İndir



KURULUMU

The Walking Dead Season Three v1.03 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.telltalegames.walkingdead300” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
The Walking Dead Season Three v1.03 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
The Walking Dead Season Three 1.03 hile apk : oyun içindeki tüm bölümlerin kilidi açıktır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
UYARI : oyunu oynayabilmek Android 5.0+ üzeri ve ortalamanın üstünden bir cihaz gereklidir.

EARN TO DİE V1.0.19 MOD APK – PARA HİLELİ



Earn to Die v1.0.19 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler doğrultusunda sizlere sunmak istediğim yapımcılığını Not Doppler stüdyosunun üstlendiği tarayıcı yani flash oyun platformunda yakaladığı başarının ardından mobil cihazlar için geliştirilmiş sürümüdür. Earn to Die içinde yaşanan maddi ve bölüm geçememe sorunlarından dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, tüm arabalar açık ve tüm bölümler açık şekilde sunmak istiyorum bu sayede hiç bir kısıtlamaya takılmadan oyunun keyfini çıkarabileceksiniz. Amacınız kontrol ettiğiniz araba ile engelli yollardan geçip bölüm sonundaki korumalı bölgeye ulaşmaktır yalnız sizi durdurmak isteyen zombiler peşinizi bırakmayacaktır arabanızın etrafını sararak ilerleyişinizi durdurmaya çalışacaklardır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kullanılmayı bekleyen 8 araba, onlarca bölüm ve dahası… Earn to Die Play Store’da 50.000’den fazla indirilmiştir fiyatı 2.30TL’dir.


Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes