Savaş Oyunları

Savaş Oyunları

MAX PAYNE MOBİLE 1.2 FULL APK – SD DATA

Max Payne Mobile 1.2 FULL APK, bugünün ilk konusu yapımcılığını Rockstar Games’in üstlendiği bilgisayar platformundan yakın olarak tanıdığımız belirli bir amacı olan ve bu amaç için oynamaya yükümlü olduğunuzu hissettiren kaliteli bir yapımdır. Max Payne’in konusunu az çok herkes bilir polis memuru olan ve bizim kontrolünü sağladığımız kahramanımızın karısı ve çocuğu uyuşturucu bağımlıları tarafından öldürülür bu olayın acısı ile Max Payne katillerin peşine düşer ve oyunumuzun senaryosu böylece devam eder. Aksiyon, macera ve FPS tarzından hoşlanan herkesin kesinlikle denemesi gereken bir oyundur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Karanlık odalar, villalar, tren istasyonlarında yaşayacağınız olayların haddi hesabı yok oyun içi senaryosu mükemmel işlenmiştir. Onlarca farklı silah sizleri bekliyor. Max Payne Mobile Play Store’da 6.70TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER





KURULUMU

Max Payne Mobile 1.2 FULL SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstar.maxpayne” ve android/obb klasörüne atalım.
Max Payne Mobile 1.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

REAL STEEL WRB V16.16.329 MOD APK – PARA HİLELİ

Real Steel World Robot Boxing v16.16.329 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler sonucu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Reliance Big Entertainment stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Teknoloji ve dövüş tarzının birlikte harmanlandığı oyunumuzu aksiyon, macera ve yumruk atmayı sevenlerin kesinlikle denemelerini öneriyorum. Real Steel World Robot Boxing içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız altın hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede dilediğiniz robotu satın alabilir istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Amacınız sahip olduğunuz robot ile sizinle dövüşmek isteyen robotu bir güzel dövmektir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Real Steel World Robot Boxing Play Store’da 1.400.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER


-----------------------------------------------------------------------------------



LEAGUE OF STİCKMAN V1.0.3 MOD APK – MEGA HİLELİ

League of Stickman v1.0.3 MEGA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler arasında sıkça gördüğüm mobil platforma yeni gelmiş yapımcılığını DreamSky stüdyosunun üstlendiği sürükleyicilik bakımından oldukça başarılı bulduğum mükemmel bir oyundur. Amacınız sahip olduğunuz karakter ile bulunduğunuz bölgedeki tüm düşmanları yok etmektir. League of Stickman içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli ve zamansız skill hileli olarak sunuyorum. Bu sayede dilediğiniz karakteri satın alabilir istediğiniz eşyalara sahip olabilirsiniz. Ayrıca zamansız skill hilesi ile dilediğiniz zaman özel yeteneklerinizi beklemeden kullanabilirsiniz. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. League of Stickman oyununda League of Legends’de bulunan karakterlerden esinlenilmiştir. League of Stickman Play Store’da 2.41TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wild Blood Apk İndir – Hileli Mod 1.1.3

Wild Blood oyunu Unreal Engine tarafından geliştirilmiş özel efektleri ve 3D efektleri bolca olan grafikleri güçlü bir oyundur. Oyun konu olarak Lancelot’un delirmiş Kral Arthur’ a ve Kötü Morgana’ya karşı mücadelesini konu almaktadır. Ayrıca Kötü Morgana bu savaş esnasında cehennemin kapısını açıp orda bulunan kötü yaratıkların dünyaya girmesini sağlamıştır ve Kraliçe Guinevere ‘yi yakalayıp büyülü ada olan Avalon’da hapsetmiştir.


Bu durumda Lancelot’un Kral Arthur ve Kötü Morgana ve dünyaya gelen diğer kötü yaratıklarla mücadele edip Kraliçe Guinevere’yi kurtarması gerekmektedir, yani Lancelot’un kaderi sizin ellerinizde!

Ayrıca Multiplayer (Çok oyunculu) oynama seçeneği ile 8 arkadaşınızla 4 vs 4 ölüm maçları da yapabilirsiniz. Oyunu para hileli olarak oynamak için verdiğimiz apk ve data dosyalarını indirmeniz yeterli. Şimdiden keyifli oyunlar.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

-------------------------------------------------------------------


MORTAL KOMBAT X V1.8.0 MOD APK – MEGA HİLELİ

Mortal Kombat X v1.8.0 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım yoğun istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Warner Bros. stüdyosunun üstlendiği dövüş oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm dünyaca ünlü bir seridir Mortal Kombat. Amacınız seçmiş olduğunuz karakterler ile karşınıza rakip olarak çıkan tüm diğer dövüşçüleri döverek zaferinizi ilan etmektir. Oyunumuzun sitede eski sürümü vardı uzun bir aradan sonra güncellemenin iyi olacağını düşündüm… Mortal Kombat X içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız souls hileli, sınırsız koins hileli, tüm karakterler kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede karşınıza çıkan rakiplerinizi öldüresiye dövebilir rahatça kazanabilirsiniz… Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya, Kitana, Ermac ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. MORTAL KOMBAT X Play Store’da 1.630.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






ASSASSİN’S CREED IDENTİTY V2.8.2 FULL APK

Assassin’s Creed Identity v2.8.2 FULL APK, aksiyon, macera ve savaş tarzını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını ünlü Ubisoft Entertainment firmasının üstlendiği dünya oyun platformunun popüleri arasında yer alan serilerden birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız suikast ustası karakter ile bulunduğunuz bölümlerde görevleri tamamlayarak ilerlemektir. Assassin’s Creed Identity bildiğiniz üzere Android platformuna çıktığı günden bu yana ilgi çekmeyi başarıyor bunun sebebiyse diğer platformlardan gelen ünü… Zorlu görevler, tehlikeli düşmanlar, geniş oyun evreni ve dahası sizleri bekliyor… Assassin’s Creed Identity v2.8.2 sürümünde yeni ekipmanlar ve görevler eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Assassin’s Creed Identity Play Store’da 12.99TL’dir 11.500’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




EĞER AÇILMAZSA MOBİLDE BURADAN DENE


HİTMAN: SNİPER V1.2.43823 MOD APK – PARA HİLELİ

Hitman: Sniper v1.2.43823 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler sonucu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünya oyun sektörü için önemli firmalardan birisi olan SQUARE ENIX stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Keskin nişancılık ve ateşli silah oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemenizi öneririm. Bilgisayar ve konsol için oldukça önemli bir oyun serisidir Hitman… Gördüğü ilginin ardından sonunda mobil cihazlar içinde geliştirildi. Hitman: Sniper içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede dilediğiniz silahı satın alabilir istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz. Hitman: Sniper oyununda amacınız size verilen görevler doğrultusunda dürbünlü silahınızı kullanarak düşmanları öldürmektir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Hitman: Sniper Play Store’da 16.17TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER







Olmadaysa Buradan Dene



COUNTER STRİKE V1.6 FULL APK – ANDROİD İÇİN COUNTER STRİKE 1.6

Counter Strike v1.6 FULL APK, aksiyon, macera ve FPS tarzındaki oyunları sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm dünya oyun platformunun en popüler silahlı çatışma oyunudur. Çocukluğumdan bu yana bilgisayarımdan eksik etmediğim nadir oyunlarından birisidir. Bildiğiniz üzere yapımcılığını VALVE stüdyosu üstlenmiştir. İlk Counter Strike oyunun piyasaya çıkış tarihi 8 Kasım 2000’dir o yıldan bu zamana kadar hala popülaritesini kaybetmeyen efsane bir oyundur. Hepinizin bildiğine eminim ancak kısaca amacınızı anlatmak istiyorum Counter Strike veya Terrorist ekiplerinden birisini seçip kontrol ettiğiniz karakter ile rakip takım karakterlerini öldürmektir. Android platformu için SDLash3D stüdyosu tarafından bilgisayar ortamından birebir portlamıştır. İster LAN üzerinden arkadaşlarınız ile isterseniz de oynadığınız haritaya BOT atıp çatışmaya başlayabilirsiniz. Onlara farklı silah, karmaşık haritalar ve dahası sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Counter Strike v1.6 Play Store’da yoktur.




EĞER AÇILMAZSA BURADAN DENE




KURULUMU

Counter Strike v1.6 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “xash” ve telefonumuzun ana dizinine atalım.
Xash3D 0.17.1 APK dosyamızı indirip kuralım.
Counter Strike v1.6 FULL APK dosyamızı indirip kuralım.
CS16Client uygulamasını açalım ve “Launch cs16-client!” butonuna basalım Counter Strike açılacaktır.
Xash3D uygulamasını kullanıp “Launch Xash3D!” butonuna basarsanız Half-Life açılır.
İlk menüdeki multiplayer kısmından haritanızı seçip oyuna giriş yapın.
Oyunun içine bot paketi ekledim konsoldan klasik olarak bot_add_ct veya bot_add_t yazarak takımlara bot atabilirsiniz.
Ayrıca aynı ağ üzerinde arkadaşlarınız ile LAN oyun oynayabilirsiniz.
Oyun bilgisayar ortamından portlandığı için “xash\cstrike\maps” klasörüne internetten indirdiğiniz Counter Strike 1.6 haritalarını ekleyebilirsiniz.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

SNİPER 3D ASSASSİN V1.14.3 MOD APK – PARA HİLELİ

Sniper 3D Assassin v1.14.4 PARA HİLELİ APK, nişan alma ve silahlı oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Fun Games For Free stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz şehir içinde hedefleri vurmak ve görevleri tamamlamaktır. Assassin içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, sınırsız enerji hileli, olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip yenilmez bir kahramana dönüşebilirsiniz. Tehlikeli düşmanlar, zorlu görevler, onlarca silah ve dahası sizleri bekliyor. Sniper 3D Assassin v1.14.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör ve joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Sniper 3D Assassin: Ücretsiz Play Store’da 3.800.000’den fazla indirilmiştir.


MODERN COMBAT 4: ZERO HOUR 1.1.6 FULL APK – SD DATA

Modern Combat 4: Zero Hour 1.1.6 FULL APK, siteden ve e-posta yoluyla aldığım yoğun isteklerin ardından ekleme gereksinimi duyduğum GAMELOFT harikası mükemmel bir FPS, aksiyon ve macera oyunudur. Bildiğiniz üzere Modern Combat serisinde daima savaşın en önemli askerini canlandırıyorsunuz konumuzdan dolayı stratejinize dikkat edip size verilen görevleri yerine getirmeniz gerekiyor zaten oyun tamamen TÜRKÇE olduğu için görevler ve menüler rahatlıkla geçilebiliyor. Antarktika’dan Barselona’ya kadar uzanan savaş alanında inanılmaz zorlu mücadeleler sizi bekliyor. Fizik motoru olarak HAVOK MOTORUNU kullanan GAMELOFT’un gerçekten başarılı olduğunu belirtmek isterim. Tüm oyunu birinci şahıs gözünden oynuyorsunuz bu sayede kopukluk yaşamıyorsunuz. Kısacası kalitesi yüksek mükemmel bir kaos ortamında FPS oyunu sizleri bekliyor. Modern Combat 4: Zero Hour Play Store’da 12.99TL’dir.




HİTMAN GO V1.12.86482 MOD APK – MEGA HİLELİ



Hitman GO v1.12.86482 MEGA HİLELİ APK, strateji ve hamle tabanlı oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını SQUARE ENIX Ltd stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz karmaşık ortamlarda düşmanlarınıza yakalanmadan görevleri tamamlamaktır. Hitman GO içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız yıldız hileli, tüm bölümlerin kilidi açık, sınırsız ipucu hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz görevleri bitirebilirsiniz. Zorlu düşmanlar, karmaşık ortamlar, bitmek bilmeyen görevler ve dahası sizleri bekliyor… Hitman GO v1.12.86482 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Hitman GO Play Store’da 0.59TL’dir 73.000’den fazla indirilmiştir.



KURULUMU

Hitman GO v1.12.86482 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.squareenixmontreal.hitmango” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Hitman GO v1.12.86482 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Hitman GO v1.12.86482 ipucu hile apk : oyun içinde dilediğiniz kadar ipucu kullanabilirsiniz.
Hitman GO 1.12.86482 bölüm hile apk : oyun içindeki tüm bölüm kutuları açıktır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes