Full Strateji Oyunları Apk

Full Strateji Oyunları Apk

Guns’n’Glory Apk İndir 1.7.2 Mod Kilitler Açık

Oyun adı: Guns’n’Glory Apk FULL Apk İndir
Android Apk:Türü: Guns’n’Glory macera aksiyon
Hile var mı: kilitler açık ve hilesiz apk içerir

OUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER



Lego Marvel Super Heroes Apk Full 1.11.14 Mod Hile DATA


Lego Marvel Super Heroes Apk Android İndir,45 aksiyon dolu misyonu ve 91den fazla oynanabilir karakterleri
ile merveli yeni oyunun içinde kendinizi bulacaksınız meraklıları için önerilir.

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER


Kingdom Rush Frontiers Apk + Data + Hile İndir v1.4.2 

Kingdom Rush Frontiers Apk android, bu tür defans oyunlarını sevenler için önerilir popüler olmuş bir oyun
Kingdom Rush Frontiers hilede içermektedir heyecanlı maceralı bir oyundur.



OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER







SWAMP ATTACK V2.1.3 MOD APK – MEGA HİLELİ

Swamp Attack v2.1.3 PARA HİLELİ APK, Android platformunun sevilen oyunlarından birisi olan yapımcılığını My Talking Tom yani Benim Konuşan Tom’um ile ünlenen Outfit7 stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile göl kenarındaki evinize ve size saldıran yaratıkları yok etmektir. Swamp Attack içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız iksir hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silah ve eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Bitmek bilmeyen görevler, tehlikeli yaratıklar, onlarca silah, dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncular (multiplayer) ve dahası sizleri bekliyor. Swamp Attack v2.1.3 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Swamp Attack Play Store’da 1.490.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER


Direct Cloud Mail Ru Adresine Git

SMASH HİT V1.3.2 PREMİUM FULL APK

Smash Hit v1.3.2 FULL APK, android platformuna girdiği andan itibaren kısa sürede farklı tarzı ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış mükemmel ötesi bir oyundur. Zaten benzeri bir oyunu şuana kadar görmedim amacınız daima hareket içinde olduğunuz evren içinde karşınıza çıkan camdan ögeleri top fırlatarak kırmaktan ibarettir yalnız evren içindeki hızınız arttıkça karşınıza çıkacak olan öge sayısıda doğal olarak artacaktır bu kısımda parmak hızınız devreye giriyor ekran üzerinde multi-touch yani çok dokunuşlar yapabiliyorsunuz. Gerçekçi kırılmaz sesleri ve grafikleri ile aslı sıkılmayacaksınız. Top ve cama odaklandığınız taktirde kaçırma ihtimaliniz yoktur, toplamda 50’den fazla bölüm içermektedir, her bölümde 11 farklı kırış stiline şahit olacaksınız. Tema olarak fütüristik hava hakimdir. Smash Hit v1.3.2 Premium versiyonu 14.34TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

-------------------------------------------------------------------------------


LORDS OF THE FALLEN V1.1.2 MOD APK – PARA HİLELİ

Lords of the Fallen v1.1.2 PARA HİLELİ APK, aksiyon, macera ve savaş oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını CI GAMES SA stüdyosunun üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız savaşçı karakter ile bulunduğunuz mistik evren içinde karşınıza çıkan tüm düşmanlarınızı yok etmektir. Lords of the Fallen içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip yenilmez bir savaşçı olabilirsiniz. Tehlikeli düşmanlar, bitmek bilmeyen savaşlar, farklı özelliklere sahip kahramanlar ve dahası sizleri bekliyor. Oynanış tarzı olarak fazlasıyla Blood & Glory anımsatmaktadır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Lords of the Fallen Play Store’da 36.99TL’dir, yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER



Apk İndir Direkt

Sd- Data Direkt İndir


BULLY ANNİVERSARY EDİTİON V1.0.0.14 FULL APK – TAM SÜRÜM

Bully Anniversary Edition v1.0.0.14 FULL APK, android platformuna yeni çıkmasına rağmen bilgisayar oyuncularının daha öncede oynadığı yapımcılığını Rockstar Games stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız çocuk karakteri ile bulunduğunuz şehir içinde görevleri yaparak ilerlemek ve kendi sosyal hayatınızı yaşamaktır. Bildiğiniz üzere bilgisayar platformunda fazlasıyla popüler olmuş bir oyundu, gerek yapımcıdan gerekse de Youtuberların etkisiyle daha da ünleneceğini düşünüyorum… 15 yaşındaki haylaz Jimmy Hopkins ile Bullworth Akademisi parmaklarınızın ucunda olacaktır. Okulun zorba öğrencilerine karşı meydan okumak, öğretmenlerden kaçmak, şehrin içinde dolaşmak ve dahası mümkündür. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Bully Anniversary Edition Play Store’da 18.99TL’dir, yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.



OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER


Bully Anniversary Edition v1.0.0.16 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstargames.bully” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Bully Anniversary Edition v1.0.0.16 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Bully Anniversary Edition 1.0.0.16 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
Alternatif Linkler 

VEGAS GANGSTERİ V2.9.0O MOD APK – PARA HİLELİ

Vegas Gangsteri v2.9.0o PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü mobil oyun stüdyosu Gameloft’un üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz şehir içinde gangsterler ile savaşarak kendi hakimiyetinizi kurmak ve görevleri tamamlamaktır. Vegas Gangsteri içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, sınırsız yetenek puanı hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahı, arabayı satın alabilir, istediğiniz gibi kahramanınızı geliştirip yenilmez olabilirsiniz. Zorlu görevler, geniş oyun evreni, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor… Vegas Gangsteri v2.9.0o sürümünde yeni ekipmanlar ve yılbaşı teması sizleri bekliyor.  Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Vegas Gangsteri Play Store’da 2.900.000’den fazla indirilmiştir.



Alternatif Sd-Data


The Amazing Spider-Man v1.1.9 Android APK + DATA İndir

Gameloft firmasının kaliteli oyunlarından birisi olan Çizgi film ve Film kahramanı Spider Man oyunu olan The Amazing Spider-Man oyunu, sitemizi ilk eklenilen oyunlarından biriydi. Oyuna gelen güncellemelerin fazla olması ve eski konunun yeterince kaliteli hazırlanmamış olması sebebiyle yeni konu açma ihtiyacı duydum. Oyun son derece kaliteli grafiklere sahip. Film senaryonu doğrultusunda oyun kurgusunda ilerliyorsunuz. 3 Boyutlu üst seviye oyunlardan birisi. Efektler ve çizimler en iyi şekilde ayarlanmış. Oyundaki kontrol sistemi özel bir optimizasyonla oldukça kolaylaştırılmış. 4″ bir telefonda dahi rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunu Turbobit ve alternatif link olarak mailru’ya upload ettim. Dilediğiniz siteden sorunsuz indirebilirsiniz. İyi eğlenceler




Kurulum:
1. The Amazing Spider-Man v1.1.9 [Apk]’ yı kurun
2. “com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM” klasörünü “sdcard/android/data” içerisine atın
3. Oyuna girin

THE SİMS FREEPLAY V5.22.1 MOD APK – PARA HİLELİ

The Sims FreePlay v5.22.1 PARA HİLELİ APK, yaşam simülasyonu dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan birisidir The Sims serisi yapımcılığını dünyaca ünlü ELECTRONIC ARTS yani EA Games stüdyosunu üstlenmiştir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterler ile devasa bir şehir içinde size verilen görevleri yaparak ilerlemek ve koca bir aile olmaktır. The Sims FreePlay içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız simoleons hileli, sınırsız lifestyle puan hileli, sınırsız social puan hileli olarak sunuyorum bu sayede Sims karakterlerinizi istediğiniz gibi geliştirebilir zorlu görevleri kolayca yapabilirsiniz… The Sims FreePlay v5.22.1 sürümünde polis ofisi bizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. The Sims FreePlay Play Store’da 3.420.000’den fazla indirilmiştir.


KAYNAK
-----------------------
Android Oyun Clup


PLANTS VS. ZOMBİES 2 V3.5.1 MOD APK – PARA HİLELİ

Plants vs. Zombies 2 v3.5.1 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler sonucu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünya oyun sektöründe fazlasıyla ünlü olan ELECTRONIC ARTS (EA) stüdyosunun üstlendiği bağımlılık yapıcı oyunlardan birisidir. Plants vs. Zombies 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız anahtar hileli ve sınırsız elmas hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede tüm ürünleri satın alabilir sahip olduğunuz bitkileri dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Daha önceden Plants vs. Zombies oynamamışlar için kısaca anlatmak istiyorum amacınız evinizi istila etmeye çalışan zombileri kontrol ettiğiniz bitkiler ile durdurmaktır. Zorlu zombiler ve bölüm sonu yaratıkları sizleri bekliyor… Klasik defans oyunlarından daha fazlasını sizlere sunacağına eminim. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Plants vs. Zombies 2 Play Store’da 2.500.000’den fazla indirilmiştir.

İndirmek İçin Tıkla


GTA SAN ANDREAS V1.08 FULL APK – SD DATA




KURULUMU

GTA San Andreas v1.08 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstargames.gtasa” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
GTA San Andreas v1.08 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes