Full Yarış Oyunları

Full Yarış Oyunları


RE-VOLT CLASSİC V1.2.3 PREMİUM APK – SD DATA

RE-VOLT Classic v1.2.3 Premium APK, araba yarış oyunlarını seviyorsanız iyi bir alternatif olacağını düşündüğüm yapımcılığını WeGo Interactive stüdyosunun üstlendiği klasik bir oyundur. RE-VOLT Classic normal şartlarda kullanıcılara ücretsiz olarak sunulsa da bir çok araba kullanıma kapalıydı bu sorunun önüne geçebilmek için premium yani FULL APK olarak sunuyorum bu sayede tüm arabaları kullanabilir dilediğiniz gibi yarışabilirsiniz. Amacınız kontrol ettiğiniz mini araba ile bulunduğunuz parkur içinde yarışarak birinci olmaktır. 42 güçlü araba, 14 zorlu yarış parkuru ve dahası sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. RE-VOLT Classic (Premium) – 3D Play Store’da 16.31TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER





Rival Gears Apk İndir – Para Hileli Mod 0.7.8

Rival Gears oyunuyla şimdiye kadarki yarış oyunlarının aksine çok farklı bir konsept ile giriş yapıyoruz. Geceleri megapolis sokaklarında uçan arabalarla yüksek hızlı fantastik yarışlar bizleri bekliyor. En iyi sokak yarışçılarından birisi olmak için aracı sürekli geliştirip daha hızlı ve güçlü bir hale getirmek gerekiyor.
Yüksek kaliteli grafikleri ve online modu ile uzun bir oyun deneyimi vaat ediyor. Para hilesi içeren mod apk ve data dosyalarını hemen indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
OYUNDAN GÖRSELLER
İndirmek İçin Tıkla>>> 

Bike Mayhem Mountain Racing Apk Full 1.5.0 İndir 

Bike Mayhem Mountain Racing Apk Full 1.5.0 İndir Android modlu kilitler açık

Bike Mayhem Mountain Racing Apk, 19 farklı dağda bisikletiniz ile yarış yapmaya ne dersiniz
gayet eğlenceli ve ücretli satılan bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Oyunumuzdan GÖRÜNTÜLER

Direkt İndir

TRAFFİC RACER 1.9 PARA HİLELİ APK



Öncelikle hepinize kocaman bir MERHABA diyorum… Yeni sitemizin ilk konusu hepinizin yakından tanıdığı son zamanların en popüler araba oyunu olan Traffic Racer yalnız oyun içinde yaşanan parasal sıkıntılarından dolayı son sürüm olan v1.9’u MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm araçları kullanabilecek, araç yükseltmelerini son seviyeye çıkarabilecek ve tüm ekstra özelliklere sahip olabileceksiniz. 3D grafikleri ve gerçekçi sesleri ile başından ayrılamayacağınız mükemmel bir oyundur daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum amacınız sürdüğünüz aracı yol boyunca diğer araçlara çarpmadan en uzun mesafeye götürmektir. 21 farklı araç seçeneği, 4 farklı mekan ve 4 farklı oyun modu sizleri bekliyor. Kontrolü sensör ve dokunuşla sağlıyoruz. Kısacası ne kadar hızlı sürerseniz o kadar puan kazanırsınız. Play Store’da 1.800.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER



DR. DRİVİNG V1.40 MOD APK – PARA VE ARABA HİLELİ

Dr. Driving v1.40 PARA HİLELİ APK, günün ikinci konusu yapımcılığını SUD Inc. stüdyosunun üstlendiği araba simülasyon oyunlarına örnek olarak gösterilebilecek Play Store’da yer alan oldukça ünlü bir oyundur aslında popüler olmasını sağlayan bir çok cihazda sorunsuz olarak çalışmasıdır. Dr. Driving v1.40 oyununda yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani para hileli ve altın hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede tüm araçlarda dilediğiniz gibi geliştirme işlemi yapabilirsiniz ayrıca tüm arabalar kullanıma açıktır tek yapmanız gereken arabayı seçip geliştirdikten sonra Dr. Driving evrenine giriş yapmaktır. Grafikleri 3D olan oyunumuzun ses kalitesi orta seviyededir. İçinde bir çok farklı mod bulunmaktadır ister zamana karşı yarışır veya drift yapabilirsiniz. Dr. Driving Play Store’da 2.770.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




HİLL CLİMB RACİNG V1.31.0 MOD APK – PARA / ELMAS / YAKIT HİLELİ

Hill Climb Racing v1.31.0 PARA HİLELİ APK, araba sürme tarzını seven hocalarım için vazgeçilmez oyunlardan birisi olan yapımcılığını dünyaca ünlü Fingersoft stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile bulunduğunuz engebeli yollarda ilerleyerek en uzun mesafeyi kazasız gitmektir. Hill Climb Racing içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, sınırsız benzin hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz arabaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip tüm bölümlerde oynayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen yollar, tehlikeli rampalar, onlarca araba ve dahası sizleri bekliyor… Hill Climb Racing v1.31.0 sürümünde garaj kısmı eklenmiş olup hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Hill Climb Racing Play Store’da 7.670.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






COLİN MCRAE RALLY V1.10 FULL APK – SD DATA

Colin McRae Rally v1.10 FULL APK, siteden aldığım yarış oyunu istekleri için sunmak istediğim yapımcılığını Thumbstar Games stüdyosunun üstlendiği ralli tutkunlarının kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Colin McRae Rally içinde bazı bölümler kapalıydı bu kısıtlamanın önüne geçebilmek için FULL APK olarak sunuyorum bu sayede oyun keyfiniz yarıda kalmadan son gaz araba sürmeye devam edebilirsiniz. Colin McRae Rally’de amacınız 4 farklı ralli arabasından birisini seçerek engebeli ve zorlu arazide sürüş yapmaktır. Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos ve Colin McRae’s Ford Focus sizleri bekliyor… Dünyanın çeşitli bölgelerinde telefonunuza karşı yarışmak parmaklarınızın ucundadır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Colin McRae Rally Play Store’da 4.51TL’dir 14.000’den fazla indirilmiştir.


OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






Eğer Açılmazsa Buradan Dene



RUSH RALLY 2 V1.49 FULL APK – ANDROİD RALLİ OYUNU

Rush Rally 2 v1.49 FULL APK, araba sürme ve ralli oyunlarını sevenler için başarılı bir alternatif olduğunu düşündüğüm yapımcılığını Brownmonster stüdyosunun üstlendiği oynanabilirlik konusunda başarılı bulduğum ideal bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız ralli aracı ile bulunduğunuz engebeli parkuru en kısa sürede bitirip rakiplerinizden önce bitiş çizgisine varmak ve bir sonraki bölüme geçmektir. Onlarca farklı gerçek yol, gelişmiş ralli arabaları, zorlu rakipler ve dahası sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanabilmektedir. Rush Rally 2 Play Store’da 10.99TL’dir.

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER



Apk İndir Tıkla

Eğer  Olmazsa Buradan Dene

Alternatif İndir Tıkla

TAXİ SİM 2016 V1.4.0 MOD APK – PARA HİLELİ

Taxi Sim 2016 v1.4.0 PARA HİLELİ APK, araba simülasyonu oyunlarını seven hocalarım için mükemmel bir oyun olduğunu düşündüğüm yapımcılığını Ovilex stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız taksi ile şehrin sokaklarında dolaşarak müşterilerinizi varmaları gereken yerlere götürmektir. Taxi Sim 2016 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli, tüm araçlar kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede dilediğiniz arabayı seçebilir tüm görevleri kolayca bitirebilirsiniz… Karmaşık şehirler, garip müşteriler, bitmek bilmeyen görevler ve dahası sizleri bekliyor. Taxi Sim 2016 v1.4.0 sürümünde yeni bir harita eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Taxi Sim 2016 Play Store’da 48.500’den fazla indirilmiştir.

İndir Apk

Eğer Açılmazsa Buradan Dene

Alternatif Apk

REAL RACİNG 3 V5.0.5 MOD APK – PARA HİLELİ

Real Racing 3 v5.0.5 PARA HİLELİ APK, araba yarış oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını ELECTRONIC ARTS yani EA GAMES stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız spor arabalar ile bulunduğunuz yarış parkurları içinde rakiplerinizle kapışmak ve onlardan önce bitiş çizgisine varmaktır. Real Racing 3 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm arabalara sahip olabilir, yarış alanlarının korkulan yarışçısına dönüşebilirsiniz. Geniş oyun evreni, onlarca lisanslı araba, bitmek bilmeyen yollar, güçlü rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Real Racing 3 v5.0.5 sürümünde Mercedes-AMG A 45, Renault Megane R.S. 275 Trophy-R araçları eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Real Racing 3 Play Store’da 4.160.000’den fazla indirilmiştir.

İndirmek İçin Tıkla

Alternatif İndirmek İçin Tıkla

ASPHALT 8 AİRBORNE V2.9.1A MOD APK – MEGA HİLELİ

Asphalt 8 Airborne v2.7.1a PARA HİLELİ APK, araba sürmeve yarış oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını dünyaca ünlü GAMELOFT stüdyosunun üstlendiği benimde severek oynadığım mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız spor araba ile bulunduğunuz yarış parkurunda rakipleriniz ile kapışarak bitiş çizgisine onlardan önce varmaktır. Asphalt 8 Airborne içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, yüksek seviye hileli, sınırsız yıldız hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz arabayı satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip rakiplerinizin korkulu rüyası olabilirsiniz. Farklı markalara ait lisanslı spor arabalar, dünyanın dört bir yanından gerçek rakipler, güçlü motorların sesleri ve dahası sizleri bekliyor. Asphalt 8 Airborne v2.7.1a sürümünde ekstra hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Asphalt 8: Airborne Play Store’da 6.431.000’den fazla indirilmiştir.


BUS SİMULATOR 2015 V1.5.0 MOD APK – EXP / OTOBÜS HİLELİ

Bus Simulator 2015 v1.5.0 EXP / OTOBÜS HİLELİ APK, siteden aldığım istekler doğrultusunda ekleme gereksinimi duyduğum simülasyon oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Ovidiu Pop stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Bus Simulator 2015 içinde yaşanan maddi sorunlar ve otobüslerin kapalı olmasından dolayı MOD APK yani sınırsız EXP hileli ve tüm otobüsler kullanıma hazır şekilde sunmak istiyorum bu sayede oyun içinde istediğiniz otobüsü seçip Bus Simulator dünyasına giriş yapabilirsiniz. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Amacınız kontrol ettiğiniz otobüs ile size verilen görevler doğrultusunda yolcu taşımaktır. Kontroller sensör veya dokunmatik yolla sağlanabilmektedir. Paris, Roma, Berlin, Alaska gibi şehirlerde yolcu taşımanın keyfine varacaksınız. Bus Simulator 2015 Play Store’da 195.000’den fazla indirilmiştir.





NFS MOST WANTED V1.3.68 MOD APK – MEGA HİLE




KURULUMU

NFS Most Wanted v1.3.68 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.ea.games.nfs13_row” ve android/data klasörü içine atalım.
NFS Most Wanted v1.3.68 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Need for Speed Most Wanted 1.3.68 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Need for Speed Most Wanted 1.3.68 sınırsız nitro hile apk : yarış esnasında istediğiniz kadar nitro kullanabilirsiniz.
Need for Speed Most Wanted 1.3.68 sp hile apk : oyuna giriş yaptığınızda sp miktarına bakmanız yeterlidir.

Need for Speed Most Wanted 1.3.68 araba hile apk : oyuna giriş yaptığınızda tüm arabalar kullanıma hazırdır.

Real Drift Full Oyun


Real Drift Bir Yarış Oyunudur 

İşte Size Full Oyun Linki
-------------------------------------------------------------------
Buradan İndir Tıkla

Drift Horizone Online Full Apk

Para Hileli
----------------------------------------------------------

Drift Horizon Online Paylaştığım bu oyun gerçek fizik tabanlı bir drift oyunudur. Birbirinden hızlı arabalarla karda kışta yeteneğinizi sergileyeceğiniz heyecan dolu bir oyun. Oyunda para kazanarak arabanızı yenileyebiliyorsunuz. İstediğiniz yerden parçalar satın alın. Görsel grafik ve ses efektleri ile dikkat çekiyor.
Oyunu sitemizden tamamen ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.
  • Sürüm: 5.1.1    
  • Boyut: 107 MB
  • Gereken Android Sürümü: 2.3 ve üzeri

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes