Spor Oyunları Apk

Spor Oyunları Apk

NBA LIVE Mobile Apk İndir – v1.4.1

NBA LIVE Mobile oyunu ELECTRONIC ARTS tarafından android için geliştiriliyor ve gerçek NBA deneyimini sunuyor. Oyunda bir hesap oluşturarak bağlanıyor ve sonrasında bir sezon için takımımızı hem yönetiyor hemde oynuyoruz. 5’er kişilik takımlarda maç boyunca heyecan sürekli devam ediyor. Oyunda gerçek NBA ligiyle neredeyse her şey aynı. Etkinlikler, mevsimsel modlar gibi lig takvimi de planlandığı gibi işliyor. NBA takımının sahibi olduğumuz için yeni oyuncular yetiştiriyor ve umut verici basketbolcular satın alabiliyoruz. Oyunu apk olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




FOOTBALL MANAGER MOBİLE 2017 V8.0 FULL APK – TAM SÜRÜM

Football Manager Mobile 2017 v8.0 FULL APK, siteden aldığım yoğun istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum futbol menajerliği oyunu dendiği zaman akla ilk gelen serilerden birisidir. Yapımcılığını dünyaca ünlü SEGA stüdyosu üstlenmiştir. Amacınız kontrolünü sağladığınız futbol kulübünü en iyi şekilde yöneterek rakip takımları maçlarda mağlup etmektir. Dünyaca ünlü takımlar, stadyumlar, teknik direktörler ve dahası sizleri bekliyor. Bildiğiniz üzere Football Manager serisi neredeyse tüm platformlarda menajerlik oyunlarının en tepesinde yer alıyor… Yapmanız gereken onlarca taktik, transferler, kulübünüz adına önemli kararlar ve dahası parmaklarınızın ucunda olacaktır. Football Manager Mobile 2017 ile birlikte TÜRKİYE ligi eklenmiştir. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Football Manager Mobile 2017 Play Store’da 26.99TL’dir yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




FIFA MOBİLE SOCCER V2.1.0 FULL APK


FIFA Mobile Soccer v2.1.0 FULL APK, futbol oyunlarını sevenler için geçtiğimiz günlerde Electronic Arts yani EA GAMES tarafından mobil platforma sunulan çıktığı günden bu yana oyuncuların ilgisini hiç kaybetmeyen mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız futbolcular ve kulübüz ile bulunduğunuz turnuvalardan rakip takımın kalesine topları yollayarak ilerlemektir. FIFA Mobile Soccer aralarından Türkiye’ninde bulunduğunuz bir çok ülkede artık direk indirilebiliyor ancak genede cihaz uyumsuzluğu sorunu yaşayan hocalarım için direk APK olarak sunmaya devam edeceğim. Bitmek bilmeyen turnuvalar, güçlü rakipler, tamamı lisanslı takımlar-futbolcular ve dahası parmaklarınızın ucunda olacaktır. FIFA Mobile Soccer v2.1.0 sürümünde saha içi kamere görünümleri iyileştirilmiş olup atak modu üzerine çalışmalar yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. FIFA Mobile Soccer şuan için Play Store’da 11.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER





DREAM LEAGUE SOCCER 2016 V3.09 MOD APK – PARA HİLELİ

Dream League Soccer 2016 v3.09 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını futbol oyunları ile ünlenen First Touch stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız ve sahibi olduğunuz futbol kulübü ile bulunduğunuz maçlarda rakip takımında kalesin topları yollamaktır. Dream League Soccer 2016 içinde yaşanan maddi sorunlardan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz oyuncuyu takımınıza transfer edebilir, stadyum seviyenizi rahatlıkla artırabilirsiniz. Bitmek bilmeyen maçlar, tamamı lisanslı futbolcular-takımlar ve dahası sizleri bekliyor. Dream League Soccer 2016 v3.09 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, takım ve oyuncu listeleri güncellenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Dream League Soccer 2016 Play Store’da 3.070.000’den fazla indirilmiştir.

Apk İndir

Sd Data İndir


NEW STAR SOCCER G-STORY V1.0 FULL APK


New Star Soccer G-Story v1.0 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Five Aces Publishing stüdyosunun üstlendiği futbol oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm dünya oyun platformunun efsanelerinden birisidir NSS. Geçtiğimiz günlerde yeni oyunu ile Android cihaz kullanıcılarına merhaba dedi, ilk oyunda da olduğu gibi futbol heyecanı parmaklarımızın ucunda olacaktır. Oynanış ve hikaye olarak aynı kalan takım güncellemelerine ve veritabanı yeniliğine yer veren NSS G-Story de hakiye bazlı mükemmel bir futbol kariyeri sizleri bekliyor. Oyuna başladığınızda kitap sayfaları arasında ilerlerken futbol kariyerinize yön veriyor olacaksınız. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. New Star Soccer G-Story Play Store’da 10.99TL’dir.

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes