Simülasyon Oyunları Apk

Simülasyon Oyunları Apk



GRAND THEFT AUTO 3 1.4 FULL APK – SD DATA


Grand Theft Auto 3 1.4 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum dünya oyun sektöründe adından sıkça söz ettiren yapımcılığını Rockstar Games stüdyosunun üstlendiği milyonlarca oyuncunun severek oynadığı Grand Theft Auto yani GTA serisinin mobil platform için çıkmış ilk oyunu olan Grand Theft Auto 3’yi sunmak istiyorum. Bilgisayar ve konsolların vazgeçilmez oyunları arasındadır amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile devasa şehir içinde size verilen görevleri harfiyen yerine getirmektir yalnız bu uğurda karşınıza polisler, düşman çeteler, mafya grupları ve dahası çıkabilir. Grand Theft Auto 3 grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi durumdadır. Rockstar Games stüdyosunun 10.yılını kutlaması bahanesiyle mobil kullanıcılara sunulmuştur. Tamamen özgür olduğunuz oyun evreninde dilediğiniz arabaya binebilir, sahip olduğunuz silahlar ile şehri kargaşaya sürükleyebilirsiniz. Grand Theft Auto 3 Play Store’da 10.49TL’dir 68.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER





1979 REVOLUTİON BLACK FRİDAY V0.1.7 FULL APK – TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)

1979 Revolution Black Friday v0.1.7 FULL APK, hikaye tabanlı oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm Android platformuna yeni giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız gazeteci karakter ile İran Kralına karşı halkın ayaklanmasını fotoğraflamak ve görevleri tamamlamaktır. Oyun tamamen gerçek olaylardan esinlendiği için dünyanın şuan ki durumuna azda olsa değinilmiştir. İç ayaklanmanın artığı sokaklarda tek bir silahınız var oda kameranız… Kısacası 1979 Revolution: Black Friday sinematik bakış açısı ile hikaye tarzının birleşiminden ortaya çıkan mükemmel bir oyundur. Steam üzerinden Android platformuna giriş yapmıştır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. 1979 Revolution: Black Friday Play Store’da 14.99TL’dir.


RAFT SURVİVAL SİMULATOR V1.6.1 MOD APK – MEGA HİLELİ

Raft Survival Simulator v1.6.1 PARA HİLELİ APK, hayatta kalma temalı oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm geçtiğimiz günlerde Android platformuna giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile okyanusun orasında kendinize ait yaşam alanı inşa etmektir. Raft Survival Simulator içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, gerçek parayla satılan tüm haritalar kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, suyun ortasında krallığınızı inşa edebilirsiniz. Onlarca ekipman, craft sistemi, tehlikeli köpek balıkları ve dahası sizleri bekliyor. Raft Survival Simulator v1.6.1 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, yeni ögeler eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Raft Survival Simulator Play Store’da 40.000’den fazla indirilmiştir.


OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER



LEGO HARRY POTTER YEARS 1-4 APK İNDIR + DATA MOD 

LEGO Harry Potter Years 1-4 Apk, Android Harry Potter maceralarına katılacak ve LEGO tarzında harika bir oyu oynayacaksınız. LEGO Harry Potter Years 1-4 oyununda çeşitli büyüleri yapabilecek ve inanılmaz keşifler gerçekleştirerek keyif dolu dakikalar geçireceksiniz.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER


GEOMETRY DASH MELTDOWN V1.00 MOD APK – HİLELİ

Geometry Dash Meltdown v1.00 HİLELİ APK, parmak hızınıza ve görme yeteneğinize güveniyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını RobTop Games stüdyosunun üstlendiği mobil platformun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrol ettiğiniz geometrik şekli yönlendirerek engelli yollardan ilerleyip bölümün sonuna ulaşmaktır. Geometry Dash Meltdown içinde bulunan ögeler kapalı olduğu için oyunun keyfi çıkmıyordu bu yüzden MOD APK yani tüm ögeler kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede istediğiniz şekli seçebilir dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Geometry Dash Meltdown Play Store’da 59.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER





THE SURVİVOR: RUSTY FOREST 1.0.3 FULL APK – SD DATA

The Survivor: Rusty Forest 1.0.3 FULL APK, siteden aldığım istekler arasında adını sıklıkla gördüğüm son derece başarılı bir şekilde kurgulanmış aksiyon, macera tarzını sonuna kadar yaşayacağınız bir nevi sanal dünyanın mobil platforma taşınmış halidir. Grafikleri tamamen 3D olan oyunumuzun ses kalitesi oldukça iyidir. Dünyaca ünlü Minecraft oyununun küplerden değilde normal olan varlıklardan oluşmuş hali diyebilirim sonuçta yaşadığınız çevreye barınma alanları vb. şeyler kurabiliyorsunuz. Düşünün dünya nüfusunun tamamı tehlikeli bir virüsün kontrolüne girmiş sizin dışınızda insanlığın tamamı zombilere dönüşmüştür bu noktadan sonra tek yapacağınız kaçmak, korunmak ve yok etmektir. Gün boyunca keşfedip geceleri kurduğunuz barakaların içinde zombilere karşı savunma yapacaksınız. Et için hayvanları öldürebilirsiniz. Farklı materyalleri birleştirerek ekipmanlar üretebilirsiniz. Radyasyona maruz kalmış ve terk edilen köylerde, tesislerde ve uçsuz bucaksız ormanlarda tek amacınız hayatta kalmaktır. The Survivor: Rusty Forest Play Store’da 2.26TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




UNCROWDED V4.0 FULL APK

Uncrowded v4.0 FULL APK, Android platformuna yeni çıkan Steam üzerinden de bilgisayar kullanıcıları için sunulmuş orta düzeyli bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz orman-şehir karışımı arazilerde ilerleyerek zombilere karşı savaşmaktır. Oyun görüntü itibariyle gerçek Uncrowded benzese de fazla bir beklentiniz olmasın. Yapımcılığını bu tip oyunları ile tanınan Rixel stüdyosu üstlenmiştir. Geniş araziler, çok oyunculu mod, farklı bölgelere kurulmuş şehirler, tehlikeli zombiler ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Uncrowded Play Store’da 1.19TL’dir yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER







MİNECRAFT POCKET EDİTİON V0.17.0.2 FULL APK – (MCPE 0.17.0 BETA!)

Minecraft Pocket Edition v0.17.0.2 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını ünlü MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun en popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter bulunduğunuz evren içinde kendi hayal dünyanızı inşa etmek veya hayatta kalma mücadelesi vermektir. Bildiğiniz üzere önceki hafta yapılan büyük güncelleme ENDER malzemeleri eklenmiş ve MCPE 0.17.0 beta sürümüne giriş yapmıştık buda demek oluyor ki sık sık yapılacak olan bu güncellemeler ile oyuna daha fazla içerik eklenecek bilgisayar sürümüne dahada yaklaşacağız… Minecraft Pocket Edition v0.17.0.2 sürümünde hata düzenleme çalışmaları yapılmıştır ancak detaylı bilgi verilmemiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 14.99TL’dir, 1.660.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




İndirmek İçin Tıkla Artık Reklamsız

RED BALL 4 V1.0.75 MOD APK – BÖLÜMLER AÇIK
Red Ball 4 v1.0.75 BÖLÜMLER AÇIK APK, günün ilk konusu siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını android platformunda sevilen bir çok oyunu olan FDG Entertainment GmbH & Co.KG stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Red Ball 4 içinde yaşanan bölüm geçilme sorunlarına karşı MOD APK yani tüm bölümler açık olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz bölümden başlayabilir dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Amacınız kontrol ettiğiniz kırmızı topu tuzaklardan ve engellerden kaçırarak bölüm sonuna ulaşmaktır. Bölüm sonlarındaki boss savaşlar, peşinize düşüp sizi öldürmek isteyen onlarca canavar ve dahası… Dünyayı küp şekline dönüştürmek isteyen canavarlara karşı asla pes etmeyin. Red Ball 4 Play Store’da 175.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




BÜYÜK ŞAKA SAVAŞI V1.0.6 FULL APK


Büyük Şaka Savaşı v1.0.6 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü çizgi dizi kanallarından birisi olan Cartoon Network’un üstlendiği strateji, savunma ve macera oyunlarını sevenlere fazlasıyla hitap edeceğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrol ettiğiniz Sürekli Dizi yani Regular Show karakterleri ile DOTA, League of Legends tarzından mücadeleler vermektir. The Great Prank War içinde Mordecai, Rigby, Muscle Man ve Skips ve dahası sizleri bekliyor… Saldırıp, savunma yapmak parmaklarınızın ucundadır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Büyük Şaka Savaşı Play Store’da 6.50TL’dir 2500’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






MİNECRAFT POCKET EDİTİON V1.0.3.0 FULL APK (MCPE 1.0.2)

Minecraft Pocket Edition v1.0.3.0 FULL APK, sitedne aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter ile bulunduğunuz evren içinde hayatta kalmaya çalışmak veya hayalinizi inşa etmektir. Oyuna düzenli olarak gelen güncellemeler sayesinde bilgisayar sürümünde bulunan birçok özelliğe erişebildik ancak hala uzun bir yolu var gibi görünüyor. Minecraft Pocket Edition v1.0.3.0 sürümünde ara güncelleme olduğu için hata düzenlemelerini yer verilmiştir MCPE 1.0.2 oyun içi versiyon sabit kalmıştır. Yüzler öge, komik hayvanlar, uçsuz bucaksız bir dünya ve dahası parmaklarınızın ucunda olacaktır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 14.99TL’dir, 1.736.000’den fazla indirilmiştir.




FARMİNG SİMULATOR 17 V1.1.1.1 MOD APK – PARA HİLELİ

Farming Simulator 16 v1.1.1.1 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını GIANTS Software stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız çiftlik iş makineleri ile bulunduğunuz topraklar üzerinde ekim-biçim işlerini yapmaktır. Farming Simulator 16 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm araçları satın alabilir, çiftliğinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Zorlu görevler, onlarca lisanslı araç ve dahası sizleri bekliyor… Farming Simulator 16 v1.1.1.1 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör ve çift parmak ile sağlanabilmektedir. Farming Simulator 16 Play Store’da 10.99TL’dir 25.000’den fazla indirilmiştir.



Eğer Çalışmazsa Buradan Dene


TRUCK SİMULATİON 16 V1.0.6728 MOD APK – PARA HİLELİ

Truck Simulation 16 v1.0.6728 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını simülasyon oyunları ile tanınan Astragon Entertainment GmbH stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir kamyon simülasyon oyunudur. Amacınız kontrol ettiğiniz kamyon / tır ile size verilen görevler doğrultusunda ilerleyip, yükleri taşımaktır. Truck Simulation 16 içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede dilediğiniz kamyonu satın alabilir, tüm görevleri rahatlıkla bitirebilirsiniz… İnşaat Sim 2014’ü sevenlerin bu oyunu da seveceğine eminim ayrıca yapımcı firmaları aynıdır. Taşımanız gereken farklı yükler, bitmek bilmeyen uzun yollar, klasik kamyonlardan tutunda son model teknoloji harikalarına kadar lisanslı araçlar sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanabilmektedir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. TruckSimulation 16 Play Store’da 7.99TL’dir.


Sd Data İndir

Alternatif Link Apk İndir

Alternatif Link Sd Data İndir


KURULUMU

Truck Simulation 16 v1.0.6728 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.astragon.trucksim” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Truck Simulation 16 v1.0.6728 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Truck Simulation 16 v1.0.6728 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda kayıtlı profil üzerinden devam ederseniz para hileli olarak oynayabilirsiniz ayrıca harcamalarınızda paranız hiç bir zaman azalmaz daima artar.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes