Online Apk Herşey

Online Apk Herşey

YouNow: Yayın, İzle, Sohbet

YouNow internet üzerinden canlı yayın yapmanın ve izleyicilerin seni izlemelerini sağlamanın en iyi yoludur. Hayran kitleni büyütmek için insanlarla sohbet edebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve yayınlar yapabilirsin!


YouNow ile yapabileceklerin:
YAYINLA “Canlı Yayınla” butonuna basarak yayınını başlatabilirsin. Yeni insanlarla tanışıp arkadaş edinirken Facebook, Twitter ve Youtube üzerinden yeni takipçiler de edinebilirsin.

KEŞFET: Şu anda yapılan binlerce canlı yayını tarayabilirsin! İster müzisyenlerin performanslarını izle, ister en çok sevdiğin YouTube/Viner kullanıcılarını izle. Burada herkes için birşeyler var!

ETKİLEŞİMDE OL: Arkadaşlarınla ve takipçilerinle sohbet edebilir, onlarla canlı yayınlarını paylaşabilir ve yayınlar izleyebilirsin.

HABERDAR OL: Yayınlarını en çok sevdiğin kullanıcıların hayranı olarak onları takip edebilirsin. Canlı yayına geçtikleri an sana bildirim gelecektir.

BAĞLANTINI KOPARMA: Arkadaşların ve hayranların profil sayfalarıyla online olmadıkları zaman onlarla bağlantını koparma. 
UYGULAMADAN RESİMLER



Clash of Clans 8.709.16 Hile Mod Apk İndir

Mobil platformun en çok oynanan strateji oyunlarından olan Clash of Clans, 8.709.2 sürümüne güncellendi. Bu güncellemeyle birlikte artık karanlık büyü fabrikasından üç tane daha büyü yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra 9. seviye bir şehir binasıyla yeni bir hava patlatıcı ekleyebilirsiniz. İndireceğiniz içerik sınırsız para hileli mod apk dosyasını içermektedir. 8.212.12 sürümü için mod apk çıktığında eklenecektir.

  • Sürüm: Clash of Clans 8.709.16
  • Boyut: 69 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Kurulum
“Clash of Clans_v8.709.16_hackerim_net.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
Ardından hileli oyuna giriş yapabilirsiniz.
İndirme Linkleri
Yeni Çıkan Tıkla İndir

Zeus Apk İndir

Alternatif Linkler Açılmazsa Buradan Dene

Zeus Apk

Yeni Çıkan Apk
Tıkla

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes