Korku Oyunları Apk

Korku Oyunları Apk

FİVE NİGHTS AT FREDDY’S 4 V1.1 FULL APK


Five Nights at Freddy’s 4 v1.1 FULL APK, mobil korku oyunlarından en iyisi olduğu düşündüğüm Five Nights at Freddy’s serisinin son oyunu olan 4’ü dün sizlere sunmuştum oyun içinde bulunan ufak hatalardan dolayı yapımcısı Scott Cawthon güncelleme gereksinimi duydu. Eminim aranızda daha önceden Five Nights at Freddy’s oynamamışlar olabilir amacınız gece 12:00’den sabah 6:00’ya kadar yaratıkların kol gezdiği bölgelerde onlara yakalanmadan yaşamaktır. Five Nights at Freddy’s 4 sürümünde uyumak için odasına giden ufak bir çocuk karakterini kontrol ediyoruz. Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy ve karanlık geceler sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Five Nights at Freddy’s 4 Play Store’da 8.19TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






FNAF SİSTER LOCATİON V1.01 FULL APK – RESMİ OYUN

Five Nights at Freddy’s Sister Location v1.01 FULL APK, dünya oyun platformunda korku dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan birisidir FNAF serisi yapımcılığını Scott Cawthon üstlenmiştir. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden bilgisayar kullanıcıları için sunuldu kısa bir zaman sonra yani şuan Android platformu içinde çıktı. Fazla vakit kaybetmeden sizler için sunmak istiyorum… Ürkütücü ortamlar, garip sesler, bir anda beliren garip yaratıklar, karmaşık kontrol odası, izlemeniz gereken onlarca görüntü kaynağı ve dahası sizleri bekliyor… Karanlıkta oynamanızı pek tavsiye etmiyorum bir anda telefonu fırlatabilirsiniz. Daha önceleri Android cihazlar için PORT apk dosyaları çıkmıştı fakat oyun tam anlamıyla mükemmel değildi bu yüzden bekleyip RESMİ oyunu sunmak istedim. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Five Nights at Freddy’s: Sister Location Play Store’da 10.99TL’dir.


OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER






Dim Light Apk indir

Dim Light Android oyununda kahramanlarımızın karanlık zindandan kaçmasına yardım etmemiz gerekiyor. Korkunç canavarla dolu olması da cabası. Elimizde sadece zayıf ışığıyla karanlık zindanı loşça aydınlatan bir fener var. Kaçış yolunu bulmak için etrafı keşfetmek gerekiyor. Odalar, gizli bölümler ve her an kaybolma riski. Dim Light bu tür korku ve macera oyunlarını sevenler için iyi bir tercih olabilir. Google Play üzerinde 5 TL fiyatı üzerinden satılsa da sizlere apk dosyasını veriyoruz hemen indirebilirsiniz.


  1. “Dim-Lightv2.01-Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
  2. Ardından oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.



MENTAL HOSPİTAL 4 V1.00 FULL APK – SD DATA

Mental Hospital 4 v1.00 FULL APK, korku oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını AGaming+ stüdyosunun üstlendiği mobil platformun ünlü serilerinden olan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile mahsur kaldığınız akıl hastanesi içinden çıkmak daha doğrusu kurtulmak için gizemleri çözerek ilerlemektir. Mental Hospital 4 Android platformu daha yeni çıkmış olmasına rağmen eski sürümlerinin getirdiği ünlülük ile ilerleyeceğini düşünüyorum. Korkmamak için kendinize hakim olun çünkü oyun içinde hiç bir şey normal değildir… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Mental Hospital IV Play Store’da 3.28TL’dir daha yeni çıktığı için pek indirilmesi yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER







EĞER AÇILMAZSA BURADAN DENE TIKLA AŞAĞIDA



MENTAL HOSPİTAL 5 V1.04 FULL APK – SD DATA

Mental Hospital 5 v1.04 FULL APK, korku oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını AGaming+ stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen serilerden birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile mahsur kaldığınız akıl hastanesinden kurtulmaktır. Ürkütücü ortamlar, garip varlıklar, korkunç sesler ve dahası sizleri bekliyor. Çözmeniz gereken onlarca gizem, şifreler, kullanılabilir ekipmanlar ve dahası parmaklarınızın ucunda olacaktır. Karanlık ortamlarda yalnızken ve kulaklık kullanarak oynamanızı önermiyorum. Mental Hospital 5 v1.04 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, hikayenin FİNALİ yapılmıştır artık yeni bölüm eklenmeyecek maalesef. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Mental Hospital V Play Store’da 4.79TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER








EĞER AÇILMAZSA DİREKT LİNK OLARAK İNDİR AŞAĞIDA



THE ROOM 3 V1.02 FULL APK – SD DATA

The Room 3 v1.02 FULL APK, son zamanlarda çıkmış olan yapımcılığını Fireproof Games stüdyosunun üstlendiği gizem ve bulmaca tarzı oyunları sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile bulunduğunuz gizemli evren içinde bulmacaları çözerek ilerlemektir. Onlarca farklı bulmaca, çözülmesi zor mekanizmalar ve dahası sizleri bekliyor… Ayrıca The Room 3 TÜRKÇE dil desteği ile oldukça kolay, anlaşılır ve kaliteli bir oyun keyfi sunmaktadır. Topladığınız ögeleri birleştirebilir, çalışır hale getirebilir, özel gözlüğünüz ile görülmeyen ipuçlarını bulabilirsiniz… Zanaatkarın bırakmış olduğu notlar size daima yardımcı olacaktır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. The Room 3 Play Store’da 12.99TL’dir, 12.900’den fazla indirilmiştir.



Eğer Açılmazsa Buradan Dene



KURULUMU

The Room 3 v1.02 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.FireproofStudios.TheRoom3” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
The Room 3 v1.02 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

Yorum Gönder

Copyright © Sinegal Film İzle | Distributed by Blogger Templates | Designed by OddThemes